Tuesday, April 21, 2009

shit happens




hahaha..ni da msok entri ke3 dlm ari ni..
musti korg kate aku sangap ke ape..
xheran la,,tjuanku hanya 1..
nak lawan yong si skema dan kimah jiran pnagih ja..
oi,,ini ayin la..aku HEYBAT taw!!(baca heybat ngan nada sperti sarimah dlm diari AF)

pasal shit happens ni..
smalam aku msok toilet umah abg aku kat k.l ni,,
xde yg mnarik pon..maklom la,toilet..
yg bminat ngan toilet cuma shahaiton2 cam yong ja..
hahaha..naseb ah ko yong..aku mmg suke promot name ang.

time aku melangkah masok ke toilet tu,,
mataku tertancap ke bucu toilet..
aku btol2 terkejot(macam yong tkejut jmpe akak express smayang dlm bilik die)
ade satu papan tanda kcik terlekat pada dada dingding yg tidak berbulu itu.
bertulis SHIT HAPPENS.

aku tertanya2 ape tujuan papan tanda itu berada di situ?
usha aku buang hajatkah?
berbaloikah abg aku keluarkan duit beli papan tanda kayu itu?
berbaloikah?
knapa abg aku tak bagi je duit tu kat aku?dr beli papan tanda tu..

smpai hari ni,,aku msih tak tanye tentang kehadiran papan tanda tu pd abg..
apepon,,papan tanda tu akan menjadi perhatian stiap pelawat toilet itu..
atau..mungkin aku saja yg tertarik dgn papan tanda SHIT HAPpENS?
kata2 shit happens itu benar2 menusuk ke dlm batinku....
pergh...

7 comments:

y0Ngu~des!! said...

haram jadah tol la....
dok gune name aku nape??
x pueh hati plak...
ko mmg geli ah...
taik la..
zizan la...

sAyE,,kAmo0 =) said...

wahaha,,lawan arh aku~!
x heran bai,,=p
cis,,perlu ker mende alah tuh?
bwang duit jer beli,,wahahaha
bek ko tuntut penjelasan kt abg ko!
biler dh dpt inform ak ar~=))

y0Ngu~des!! said...

gile kim smgt...
aku nk gak duit tu kalau ko dpt pampasan..
jgn lupe tnye tau...
ho2... pasal duit aku excited!!

ayin said...

hahaha..yong xgune..gile duit

y0Ngu~des!! said...

jaoh menyimpang dr ape yg aku byg....
ingtkan ade gmba taik skali...
ho2...

sAyE,,kAmo0 =) said...

wahahaha,,mungek!!
ak ingat cute sangat,,adoyai,,
mmg jaoh nyimpang dr ape yg ak bygkn,,
ish3,,keciwa btol,,

spoonman.itu.aku said...

haha..mnyimpangkah?nk wat cne..taste abg aku..antik bai