Tuesday, April 21, 2009

AKU TERUJA GILER!

korang kenal zizan rj lawak?
yg ensem nk mampos 2..
xknal?yg wajahnya bisa mencairkan hati setiap pompuan di muka bumi ini..
xknal gak?hadoi..maaf zizan,aku kne jelaskan sifat ko scara temperinci nmpaknya.
yg hidung cam serombong kapal tu..tp hidung tu gak la yg membuat aku tertawan padanya.
xknal gak ke?kalu xknal korg mmg cap ayam la..
*ade patot mamat gitu punye ensem pon korg xpasan?xda nafsu ka?hahahaha*

hah,,aku nak gtau korg aritu..tyme aku tgk salah 1 episod bolos(diHOSkan zizan) ni..
bg yg da salu tgk game show ni msti da taw zizan suke tolak peserta2 msok lam air tiap kali rncangan nak abeh.tapi laen lak agendanye malam tu..
sbab zizan yg ditolak ke dlm air sbelom sempat die memperdajal pserta2 cam salu die buat..

bile zizan naek je dr air,die tros bukak baju..

pergh,,time tu la aku terlopong/terkaku/terpesona mlihat badan pojaan hatiku..
aku btol2 teruja..serius..

dan malam 2,,ak tak dapat tido..sbab tingat zizan tak pakai baju..

jelaskan?aku btol2 TERUJA!!! zizan pojaanku....
*nada gatai*

2 comments:

sAyE,,kAmo0 =) said...

hotak kaw! kawal nafsu bai,,
hahaha,,ak x knal dye dowh,,
*ak cap ayam ker?*
wahahaha

y0Ngu~des!! said...

fuck!!! aku geli!!!
bodo la..
aku x dak nafsu wei..