Saturday, April 30, 2011

ku cuci sawang blog.

salam. hey hey hey...

stelah skian lama ku biar blog ini sunyi tak berpenghuni,
kini aku kembali..
kesian tengok dah bersawang bagai.
cuba bayangkan kalau kita mnusia sniri duduk 10jam tak bergerak atah krusi,
mau bersawang bontot hah!
sama jgak dgan blog ni..
lihatlah betapa berperikemanusiaannya aku.hahaha <--riak.

jadi setelah make over sket blog yg tak sberapa ni,
baru semangat nak post entry baru.
dengan ini aku,
syazleen abdul rahman telah berazam akan kembali menconteng blog ini mulai hari ini.
siapa bilang budak sains tak tahu mengarang?
siapa bilang?tiada sesiapa.
aku saja nak buat emo.maaf.

SELAIN ITU, aku juga tlah mnukar nama blog ini.
dari SPOONMAN'S JOURNEY TO HEAVEN
kepada FROM SPOONMAN TO COOLBEANS,
aku rase macam cool lah!!! (syok la kau sorg syazleen,org laen tak rsa cool pon)
dah la,nanti aku karang buat draf karangan dlu,
baru aku mai taip kat sini,baru tak terpesong isi.hahaha

sehingga itu,salam sayang dr preity zinta.

2 comments:

y0Ngu falcon said...

welcome back bebeh!! auww~~ <333

Amirul adira said...

hey ! aku baru taw ang kmbali berjinak dalam mempublish post kt blog..so,dgn niat nk buat hg riak,,aku mgaku yg aku tlah spend satu purnama utk baca post2 baru hg..*lama giler..baca ke mngeja.HAHAHA