Thursday, May 7, 2009

semangat pudar dan berseri

hmm..matrik?semangat atau tidak..
hadoi,,smangat aku pudar la sbab paren aku sibuk keja..
abah btugas kat ipo spnjang ari sbab ade psidangan DUN uh..
siap ade rusuhan lg,,nyusahkan bapak aku btoi le..
mama plak byk sgt mesyuarat utk pugram mnembak polis mggu dpan..
yg aku,tkontang-kanting~brang2 nak p matrik haram tak beli lg..

aku bukan tak bley g beli sniri,,tp aku tak ske g sorg2..
kalu g ngan mama,beli 1 kdai pon takpe,,duet mama..
kalu g sniri,,kne bajet2 duet plak..wahaha
*otak jaat gillo*
tp tak kesah la tu sume,,
aku mau tggu kak ila balik,,tman aku p shopping~

TAPI..

smangat aku berseri kembali pabila pagi td,,
aku g lpak ngan tasha kat klinik bpak die~abg hashim..
ya!aku jmpe abg hashim!
wahahah*nada syok yg tak tertahan*
dan die bg nsihat dan kata2 smangat utk aku g matrik..

blaja leklok kat matrik,
sunggoh2,jgn maen2..
bg dpat 4 flat,ok?

aku tak tau ayat tu btoi tak..
sbab tak slah aku,beliau ckap panjang tp aku tak igt..
yg pasti,,pointnye itu la,,suro aku blaja btol2.
kalu la aku sempat rakam kata2 smangat abg hashim uh,,
akan aku jdkan ringtone phone aku.
pergh,,tiap kli org kol ja,,kuar kate smangat itu.

ni namenye inspirasi bai..
korg laen,,sumber inspirasi bopren la aweks la..
aku tak,,abg hashim la inspirasiku..
bukan sbab aku gatai..tp sbab abg hashim doktor yg bjaye..
+ ensem gak..wahahaha*sbenanye ni point utama*

apepon,,aku kan brusaha la sdaye upayaku,,
ye ah,,demi mama,abah dan terbaru,,demi abg hashim..
wahaha..tanx 2 abg hashim sbab ksi lpak kat klinik die yg b'aircond tu..
*tiap kli ktiak bsah ja,,lari sjukkan kat klinik tu*

n tanx gak to tasha atas sbab2 berikut:
1.belikan aku beg cute uh
2.ikot aku g mkn kat kdai mamak yg takde makhluk pompuan slaen kite bdua
3.lyan adek aku maen barbie*aku tak pnah lyan bnde gitu bai*
4.tmankan aku bank in duet wat ptama kalinya..
5.kerna mencintai PAHUD..wahaha

3 comments:

y0Ngu~des!! said...

x aci ah!!
tasha kate nk blanje aku kasut ritu...
die blanje ko beg plak...
aku jeles!! ho2...

♠ηαtαshαϒα§♠ said...

bapak ak kan tadi ckp..

eleh depan papa x brani panggil abg hashim
HAHAA!!

haha..
pasni susah ah ko nk dtg klinik kan

mesti sedeh
haha..
xpe
ym je ngan bapak ak..

dy cuti hari rabu ngan jumaat..
so ptg2 dye maen kom

:D
suke ah tu
aceceee

ak suke abg rahman... PAUL BRAIT XD

spoonman.itu.aku said...

yong,,wahaha,,xpuas ati ka?
tasha msti ah blanje bkal mak tiri bai..

tasha,,paul blart ah,,ko slah eja..
wohoho..malu la ngn abg hashim..
wahahah..