Wednesday, May 6, 2009

malu tapi mahu

ptg td,,aku ym sama tasha..
penat suda rancak bsembang dgn die,,
tibe2 die bkate,,

hai ayin..
pelik..da dkat sjam ym,mngapa bru die ucap hai itu?

gmba pakwe ke kat display picture tu?
pelik..tak kan tasha tak knal abg aku..lg pun,,d awal2 td kami suda b'ckp tntang abg ak..

kmudian aku tanye,,
tasha,cane nak download video dr utube?
*maklom lah,,aku slow sket bab IT ni*

tasha balas..
la,,tu pon ko xtau?ha ha ha
pelik..tak mgkin tasha glakkan aku sbb tasha mmg mngerti aku lumpy IT..
dan mngapa tasha glak tersekat2?salunye haha..tp ini ha ha ha

lbey kurg 2 mnit kmudian,tasha taip lg..
ayin,sori.td bapak aku ah..

LOL~ aku ym ngan abg hashim rupenye..
malu wei..da la aku gune word bai byk kali..
mcm kerek plak..hoi,,aku ni da la style yg m'hormati org tua..
tak!aku tak mksodkan abg hashim suda tua,,
aku maksodkan abg hashim itu lbey tua dr ku..
abg hashim btol2 nmpak muda,,
sbab die kate aku siot..
btol,,die kate aku siot..cayelah..
walaupon die warga dewasa,,beliau juga guna siot..
sbab tu aku tak prasan yg ym aku bkan tasha
tp abg hashim..aku malu..
tp aku tak puas ati asal beliau kutok aku tak reti download uh..
aku mmg slow IT,,aku da bilang..
wahaha

6 comments:

yAnti said...

roxx je abg hashim tu
haha!

iznul mua'zim said...

hakhak!

sempoi gile bapak dye

haha

♠ηαtαshαϒα§♠ said...

hahaha XDD
sonok kan..
xpe esok ko jumpe ah abg hashim ko..

haha MAK TIRI!

nurulain said...

hahak!

gile arh abg hashim!

sempooiii~~~

spoonman.itu.aku said...

hoi,,malu la aku..tp syok!!
wahaha

y0Ngu~des!! said...

ayin gatai!!! ho2...