Friday, April 24, 2009

CONTACT LENS

salam,.aku pelik ngan manusia yg pakai CONTACT LENS.
cane dorang sumbat dlm mata tu?
aku ade beli 1 psang bln februari ritu..
skang da akhir april wei!!

balik ja dr beli tu aku try pkai..
tp b4 tu,aku ikot la uncle kdai tu aja,,
bsoh tangan ngan sabun bsih2..
lap tangan..
then,,bru aku sentuh contact lens tu..
aku try cocok lam mata,,
tapi asal xmo masok..

tiap kali aku ltak jari lam mata,,
mak ai..punye la saket..
tapi bile tarik ja jari kuar dr mata,,aku lega..
patot la,,contack lens tu kat jari lagi..
sengal,,ade dkat 20 kali aku try msokkan tak bjaye gak
mata aku da merah2 siap berair lg..

smpai skang pon contact lens tu aku tak sentuh2 dah..
da expired pon,tp sebelah je la..
sbab aku bukak aritu sbelah ja..
sbelah lg msih chantek terletak lam bkas cam jem kcik yg salu ade kat hotel2 tu..

so,ade sape2 mau bantu aku?
tingin nak pakai do,,tp pnat la tonyoh lam mata..
aku nak g beli baru,,tp sgan..
tak kan nak mntak beli sbelah ja?bodo...
hahaha..xkesah la..tlong aku bai!!

3 comments:

sAyE,,kAmo0 =) said...

wakakakaka!
sengal la kaw!
xyah laa tonyoh kuat2,,
aish,,mule2 mmg payah sket,,
ko try ar,,
weyh,,beli sbelah x per,,
x salah eyh,,
akk ak slalu ja bwat =))

ayin tonyoh said...

haha..nti ak try blik,,
ak da fed up ari2 wei

y0Ngu~des!! said...

pi tnye mek nab cm ne nak pakai...
ho2...